Névtelen terv (58) (1)

Cipőválasztás

Facebook

Túrázás legfontosabb eleme : Cipőválasztás!🙂

* Miben jó túrázni?

Mivel a ,,lábunkkal” teljesítjük a túrát, ezért a cipőt mindenképpen gondosan, időt szánva rá válasszuk ki!

🍃 Túrázáshoz a túracipő az ideális,persze más választás is jó lehet (túrabakancs, terepfutó cipő) abban az esetben, ha már volt tesztelve és jól működött!

Fontos‼️ Új cipőben ne túrázz, mert abból jó biztosan nem származik! Ennél még egy ,,normál” kitaposott edzőcipő is jobb választás!

Ha még nem vagy gyakorlott túrázó, mindenképpen rövidebb távon teszteld a választott cipőt, a sérülések elkerülése, minimalizálása érdekében.

🍃Gondolj arra,hogy a túrát akkor tudod kényelmesen, örömmel teljesíteni, ha nem a lábaddal kell foglalkozni, minden egyes lépésnél!

🍃Ne feledd május 11-én ViatorTata túra‼️

Nevezz most!

Hasonló híreink

Területbejárás

Csapatunk Húsvét vasárnap sem tétlenkedett, ismét bejártuk a ViatorTata 15km-es távját. Pontosítottunk pár dolgot, átbeszéltük a részleteket és volt időnk közben kattintgatni és mókázni is!

Tovább olvasom »

Cipőválasztás

Túrázás legfontosabb eleme : Cipőválasztás! * Miben jó túrázni? Mivel a ,,lábunkkal” teljesítjük a túrát, ezért a cipőt mindenképpen gondosan, időt szánva rá válasszuk ki!

Tovább olvasom »

Hogyan válassz távot?

Még csak március vége felé járunk, de már jönnek a nevezések a ViatorTata túrára, amit először rendezünk meg május 11-én. Három távunk közül választhatsz felkészültségednek

Tovább olvasom »

Viator55 túra

Szeretnénk, ha megismernétek mindegyik távunkat, jöjjön a leghosszabb: Viator55 túra Az élő vizek városából a római úton érintve a Dunát, majd kaland a Gerecse ismeretlen

Tovább olvasom »

Viator25 túra

Szeretnénk, ha megismernétek mindegyik távunkat, íme a középtávunk: Viator25 túra Fedezd fel Tata városát és környékét egy izgalmas útvonalon, melyen keresztül megismerheted a város szépségeit

Tovább olvasom »
Megszakítás