Névtelen terv (63) (1)

Bemutatkozunk 2. rész

Facebook

Bemutatjuk túránk főszervezőjének jobb kezét:

1994 óta része életemnek a teljesítmény túrázás, de már előtte is mountain bike-oztam. Nekem a montizással kezdődött a sportolás, amit követett a teljesítmény túrázás, futás, országúti kerékpározás.

Volt szerencsém több túrán, versenyen részt venni haverokkal, barátokkal, amik közül számomra a legemlékezetesebbek: Gerecse 50 (és az összes többi táv is), Kinizsi 100, Mátra 115, Suhanj 6órás, Extreme Burgenland, Veitch Ultramarathon (csapatban), Ultrabalaton (csapatban), Ultrabalaton Trail (csapatban), Turul Trail, Turul Trail Ultra, Bergen Marathon.

Tatai lakosként könnyen kint tudok lenni a természetben, legyen szó egy tó körüli sétáról, futásról, vagy egy túrázásról a Gerecsében, Vértesben, így rögtön rábólintottam barátom felkérésére a Viator túrák szervezése kapcsán. Külön élmény volt a különböző távok tervezgetése, bejárása, befutása.

Bízunk benne, hogy Nektek is az lesz! Gyertek, próbáljátok ki távjainkat!

Sportbaráti üdvözlettel,

Sipos Zoltán

Hasonló híreink

Területbejárás

Csapatunk Húsvét vasárnap sem tétlenkedett, ismét bejártuk a ViatorTata 15km-es távját. Pontosítottunk pár dolgot, átbeszéltük a részleteket és volt időnk közben kattintgatni és mókázni is!

Tovább olvasom »

Cipőválasztás

Túrázás legfontosabb eleme : Cipőválasztás! * Miben jó túrázni? Mivel a ,,lábunkkal” teljesítjük a túrát, ezért a cipőt mindenképpen gondosan, időt szánva rá válasszuk ki!

Tovább olvasom »

Hogyan válassz távot?

Még csak március vége felé járunk, de már jönnek a nevezések a ViatorTata túrára, amit először rendezünk meg május 11-én. Három távunk közül választhatsz felkészültségednek

Tovább olvasom »

Viator55 túra

Szeretnénk, ha megismernétek mindegyik távunkat, jöjjön a leghosszabb: Viator55 túra Az élő vizek városából a római úton érintve a Dunát, majd kaland a Gerecse ismeretlen

Tovább olvasom »

Viator25 túra

Szeretnénk, ha megismernétek mindegyik távunkat, íme a középtávunk: Viator25 túra Fedezd fel Tata városát és környékét egy izgalmas útvonalon, melyen keresztül megismerheted a város szépségeit

Tovább olvasom »
Megszakítás