Névtelen terv (64) (1)

Bemutatkozunk 1. rész

Facebook

Bemutatjuk a túránk kitalálóját megalkotóját:

* 20 éve túrázok, és ezen idő alatt, a hosszú távú túrák kedvelője lettem. Szeretek a természetben lenni, túrázni vagy futni, teljesen ki tud kapcsolni.

Szerencsére a városom szélén lakom, így 1 perc sétával már ,,kint” vagyok, és magam mögött hagyhatom a ,,zajt és a nyüzsit”.

* Ennyi év tapasztalat után úgy éreztem, hogy én és a barátaim meg tudunk szervezni egy jó teljesítménytúrát.

* A Gerecse nem tartozik ugyan a legmagasabb hegyeink közé, de több olyan kevésbé ismert része van, amin még nincs szervezett túra, szerintem ezért is sikerült, egy látványos és közepesen nehéz útvonalat kijelölni: ez a Viator55.

* A kezdő túrázóknak ajánlom a Viator15-öt, mert könnyen teljesíthető.

* A 25-ös távunk sem nehéz, csak picit hosszabb és olyan helyekre elvisz, amerre még tudtommal nem volt túra.

Szeretettel várunk😀

Sportbaráti üdvözlettel,

Tóth Miklós

Kőkúti Sasok Természetjáró szakosztálya

→ tizenvalahányszoros Gerecse 50,

→ 5 x Kinizsi 100-as teljesítő,

→ 9 x -es Mátra115-ös teljesítő,

→ 1 x -es Vadrózsa160-as teljesítő,

→ 1 x -es Kazinczy 200-as teljesítő

Hasonló híreink

Területbejárás

Csapatunk Húsvét vasárnap sem tétlenkedett, ismét bejártuk a ViatorTata 15km-es távját. Pontosítottunk pár dolgot, átbeszéltük a részleteket és volt időnk közben kattintgatni és mókázni is!

Tovább olvasom »

Cipőválasztás

Túrázás legfontosabb eleme : Cipőválasztás! * Miben jó túrázni? Mivel a ,,lábunkkal” teljesítjük a túrát, ezért a cipőt mindenképpen gondosan, időt szánva rá válasszuk ki!

Tovább olvasom »

Hogyan válassz távot?

Még csak március vége felé járunk, de már jönnek a nevezések a ViatorTata túrára, amit először rendezünk meg május 11-én. Három távunk közül választhatsz felkészültségednek

Tovább olvasom »

Viator55 túra

Szeretnénk, ha megismernétek mindegyik távunkat, jöjjön a leghosszabb: Viator55 túra Az élő vizek városából a római úton érintve a Dunát, majd kaland a Gerecse ismeretlen

Tovább olvasom »

Viator25 túra

Szeretnénk, ha megismernétek mindegyik távunkat, íme a középtávunk: Viator25 túra Fedezd fel Tata városát és környékét egy izgalmas útvonalon, melyen keresztül megismerheted a város szépségeit

Tovább olvasom »
Megszakítás